Skip to content

Kat beschoten en overleden aan zijn wonden

24 juli 20122 minute read

Wassenaar – Gistermiddag 23 juli werd er rond 13:00 uur in de Hallekenstraat een gewonde kat gevonden en is helaas bij de dierenarts overleden aan haar verwondingen. De kat is waarschijnlijk met een buks in haar rug geschoten. Wij walgen van deze actie en vragen dan ook iedereen die rond 13:00 in de buurt van de Hallekenstraat iets heeft gezien of gehoord dit door te geven aan de politie via 0900-8844 of anoniem 0800-7000. En verspreid dit bericht!

Arletta van Lonkhuysen zegt het volgende op haar Facebook: vandaag heel verontrustend nieuws gehad, en wil graag iedereen die ik ken in wassenaar vragen om zn oren open te zetten voor het volgende:

De kat van mn pleegmoeder is doodgeschoten met een luchtbuks. In haar ruggetje, Zij is later, bij de dierenarts overleden aan haar verwonding. Ze heeft veel geleden, en is gestorven voordat haar baasje bij haar kon zijn. Het is gebeurt in de hallekenstraat, vlakbij een kinder activiteiten centrum! Deze kat speelde hier altijd en kwam graag knuffelen met de bezoekers hiervan.

Voor iedereen in wassenaar, luister asjeblieft goed of je hierover iemand hoort opscheppen, of praten. Want dit hoort niet te kunnen!!
Als je iets weet of hoort, dan vraag ik hierbij het door te geven, zodat we kunnen zorgen dat dit niet meer gebeurt!!!!!!

Tags

BeschotenHallekenstraatKat
Gerelateerde artikelen
Rijbewijskeuringen CBR In Wassenaar
Back To Top