Skip to content

Brocante, Boeken en Kunst in Wassenaar

26 juli 201252 second read

Wassenaar – Op zaterdag 28 juli 2012 presenteren tientallen exclusieve standhouders uit geheel Nederland in Centrum Wassenaar van 9-17 uur een schitterende collectie Antiek, Brocante, Boeken en Kunst Op een speciale stand nabij de rotonde kunnen oude Plaatjesalbums, waaronder alle nostalgische Verkadealbums van Jac. P. Thijsse, worden ingekeken en ook getaxeerd. Neem verzamelwaar mee naar deze stand voor een taxatie of desgewenst om het materiaal te verkopen. Veel oude Schoolplaten van Jetses, Isings en Koekkoek zullen iedereen weer doen terugdenken aan die schooltijd van weleer. Veel boekensnuffelaars, brocante- en kunstliefhebbers kunnen op deze markt zeker datgene vinden, waar ze al lang naar op zoek zijn! Het is voor veel bezoekers uit de gehele regio Haaglanden, Bollenstreek en Omstreken zeer de moeite waard om een kijkje te gaan nemen. Kom gerust langs om te kijken of er wat van uw gading is te vinden in centrum Wassenaar. De toegang is gratis.

Wanneer en Waar?
Za 28 jul 2012 WASSENAAR
Langstraat/Centrum 9-17 uur.

Meer info
Gea van Vulpen
Tel: 06-12322115
Email: gea.v.vulpen@casema.nl
Site: www.geavanvulpen.nl

Tags

BoekenBrocanteKunst
Gerelateerde artikelen
Back To Top