Skip to content

Sijtwendetunnel onder water

30 juli 201239 second read

De Vliettunnel blijft richting Wassenaar ook maandag dicht, er staat water in de tunnel staat. De werkzaamheden die dit weekend in de tunnel zijn uitgevoerd, kunnen daardoor niet worden afgerond. Het is Rijkswaterstaat zondag niet gelukt om het opkomende grondwater te stoppen.

Er wordt nu onderzocht hoe dit alsnog snel kan gebeuren, zodat de tunnel snel weer open kan.  
 
De Vliettunnel is, vanaf de A4 gezien, de eerste van de drie Sijtwendetunnels. De tunnel richting de A4 is wel gewoon open. De twee andere tunnels en de kruisingen tussen de tunnels zijn ook gewoon open. 
 
Het verkeer wordt omgeleid via de A4, de A12 en de A44 en moet rekening houden met een extra reistijd van 10 tot 30 minuten. Wanneer de tunnel weer open gaat is nog niet bekend.

Tags

DichtSijtwendetunnelWater
Gerelateerde artikelen
Back To Top