Skip to content

Vliettunnel richting Wassenaar blijft dicht

2 augustus 201229 second read

De Vliettunnel richting Wassenaar blijft tot en met zondag vijf augustus dicht. In de tunnel bij Leidschendam lekt grondwater uit het wegdek, meldt Rijkswaterstaat.

Afgelopen weekeinde bleek dat er bij werkzaamheden iets mis was met het wegdek van de tunnel die onderdeel uitmaakt van het Sijtwendetracé. Op zo’n achttien plekken sijpelt er nu grondwater de tunnel in; op vijf van die plekken zijn de lekkages problematisch.

Rijkswaterstaat repareert de lekkages met speciaal elastisch, waterdicht rubber. Deze klus wordt vrijdag afgerond. Aankomend weekeinde wordt er dan opnieuw geasfalteerd. Maandag kunnen volgens Rijkswaterstaat auto’s weer door de Vliettunnel rijden.

Tags

DichtGrondwaterVliettunnel
Gerelateerde artikelen
Back To Top