Skip to content

Vliettunnel richting Wassenaar blijft nog een week dicht

4 augustus 201228 second read

De N14 vanuit Leidschendam in de richting van Den Haag zal tussen de weg naar Leidschendam en de weg naar Voorschoten langer afgesloten blijven dan gepland. Dit meld De verkeersInformatieDienst op hun website.

Kwelwater (opkomend grondwater) is de oorzaak van de afsluiting. De N14 is de afgelopen tijd al langer dicht ter hoogte van de Vliettunnel vanwege dit euvel.

Aanvankelijk zou de tunnel tot maandagochtend 6 augustus afgesloten blijven, maar dit is uitgesteld naar maandagochtend 13 augustus. Om 05:00 uur in de ochtend zal, als alles meezit de tunnel die ligt in het Sijtwendetrace worden vrijgegeven voor het verkeer.

Tags

DichtVliettunnelWeek
Gerelateerde artikelen
Rijbewijskeuringen CBR In Wassenaar
Back To Top