Skip to content

Update: Vliettunnel richting Wassenaar

6 augustus 20122 minute read

De Vliettunnel (N14) richting Wassenaar blijft afgesloten tot vrijdag 10 augustus 16.00 uur. Alle voegovergangen in deze tunnelbuis zijn nu weer dicht. Om te voorkomen dat Rijkswaterstaat gebruik moet maken van het reserveweekend voor de Sijtwendetunnel-werkzaamheden eind augustus, is besloten na de vereiste droogtijd van de voegen meteen te beginnen met de asfalteringswerkzaamheden. Rijkswaterstaat heeft hiervoor nog een aantal dagen nodig.

De afgelopen week en dit weekend heeft Rijkswaterstaat er alles aan gedaan om de lekkage van grondwater in de Vliettunnel op te heffen. Het gaat hier om ingewikkelde en zeer nauwkeurige werkzaamheden die meer tijd in beslag hebben genomen dan voorzien.

Alle voegovergangen zijn zondagavond weer dicht. Na overleg met stakeholders is er voor gekozen om meteen na de reparatie van de voegovergangen te beginnen met de asfalteringswerkzaamheden.

Een extra afsluiting eind augustus zou meer hinder voor de omgeving betekenen vanwege de hogere verkeersdruk in die periode. Rijkswaterstaat streeft er naar de hinder zoveel mogelijk te beperken. Daarom is de Vliettunnel in de richting van Wassenaar nog tot vrijdagmiddag 10 augustus afgesloten.

Meer Informatie
Meer informatie is verkrijgbaar via de websites http://www.rijkswaterstaat.nl/n14sijtwendetunnel en www.vanAnaarBeter.nl en het gratis informatienummer van Rijkswaterstaat 0800-8002 (ma t/m zo van 06.00 uur tot 22.30 uur).

Tags

SijtwendeVliettunnelWassenaar
Gerelateerde artikelen
Rijbewijskeuringen CBR In Wassenaar
Back To Top