Ga naar hoofdinhoud

Anti-Drugs Marathon warm ontvangen in Wassenaar

8 augustus 20120 second read

Wassenaar – Vandaag, woensdag 8 augustus werden vrijwilligers van de anti-drugs marathon warm ontvangen op Raadhuis de Paauw. Wethouder Dekker-Mulder stond de groep al op het bordes op te wachten om hen welkom te heten. Ze heeft voorlichtingsmateriaal van de groep in ontvangst genomen en geluisterd naar de verhalen van de ex-verslaafden.

Bij aankomst heeft de groep eerst samen met de wethouder een toast uitgebracht, uiteraard alcoholvrij. Daarna vertelden een aantal ex-gebruikers hoezeer zij in de problemen zijn gekomen door hun drugsgebruik en hoeveel pijn zij hun familie hebben aangedaan. Tot slot kreeg de wethouder meer informatie overhandigd. Hierna was het weer tijd voor de renners om hun tocht te vervolgen richting Den Haag.

De ontmoeting maakte onderdeel uit van de jaarlijkse anti-drugs marathon die dit jaar van donderdag 2 augustus tot woensdag 15 augustus gehouden wordt. De marathon is een initiatief van de stichting Geen drugs wel leven, opgezet vanuit de Scientology Kerk en stichting Narconon en heeft als doel om aandacht te vragen voor de gevaren van drugs. Dit jaar wordt er in tien dagen tijd van Den Helder naar Vlissingen gerend, een afstand van totaal 350 kilometer.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.geendrugs-welleven.nl of www.narconon.nl

Tags

Anti-drugsAntiDrugsMarathonWarm
Gerelateerde artikelen
Back To Top