Skip to content

Henk Pieters Toernooi en Open Dag

8 augustus 20122 minute read

Wassenaar – Op 16 & 18 augustus wordt bij Blauw-Zwart het 1e Henk Pieters Toernooi gespeeld, voorheen het WBM Toernooi. Dit toernooi staat jaarlijks in het teken van de voorbereiding van Blauw-Zwart 1 op het nieuwe seizoen. Henk Pieters heeft jaren deel uitgemaakt van het Hoofdbestuur van rksv Blauw-Zwart als bestuurslid PR & Sponsoring. In die functie was hij een vaak en graag geziene gast bij vele Wassenaarse ondernemers. Vorig jaar is Henk ons ontvallen en we missen hem nog iedere dag. Zijn enthousiasme, inzet en positivisme was een voorbeeld voor ons allen. We zijn dan ook zeer gelukkig met de toestemming van zijn vrouw Lucia dat we nu, tot in lengte van dagen, dit mooie evenement het ‘Henk Pieters Toernooi’ mogen noemen. Het was ook zijn toernooi.

Deelnemers aan het 1e Henk Pieters Toernooi zijn SV Houtwijk, VV Zuidland, SEV en rksv Blauw-Zwart. Het programma luidt als volgt:

Donderdag 16 augustus, aanvang 19.30 uur
Blauw-Zwart – Zuidland
Houtwijk – SEV

Zaterdag 18 augustus, aanvang 14.00 uur
Blauw-Zwart – Houtwijk
Zuidland – SEV

Wij vertrouwen erop dat ook dit jaar weer het meest sportieve team de eerste prijs zal behalen.

Op zaterdag 18 augustus zal ook onze Open Dag met diverse activiteiten worden gehouden voor de jeugd. De jeugdtrainers staan te popelen om er weer een heel gezellige dag van te maken! Op deze dag zijn onze jeugdleden vanaf 10.00 uur van harte welkom. Maar vooral zij die nog geen lid zijn van Blauw-Zwart worden uitgenodigd om met deze mooie club kennis te komen maken. De leden van de Jeugdcommissie zullen aanwezig zijn om de nieuwe talenten als lid in te schrijven. Ook kunnen de (nieuwe) jeugdspelers getuige zijn van de finalewedstrijden van ons Henk Pieters Toernooi.

We hopen op een grote opkomst!

Tags

Blauw-ZwartBlauwZwartHenk PietersToernooi
Gerelateerde artikelen
Back To Top