Skip to content

Veroordeling voor medeplegen diefstal kluis uit woning Wassenaar

8 augustus 201238 second read

Het gerechtshof in Den Haag heeft op 8 augustus 2012 in hoger beroep een 36-jarige vrouw veroordeeld voor het medeplegen van de diefstal van een kluis, tijdens de kerstdagen in 2010, uit het huis van haar vader in Wassenaar. Het gerechtshof heeft de vrouw dezelfde straf opgelegd als de rechtbank: een gevangenisstraf van 120 dagen, waarvan 82 dagen voorwaardelijk, en een taakstraf van 240 uur.

In de kluis bevonden zich een waardevolle horlogeverzameling, grote geldbedragen, persoonlijke documenten en aandelen aan toonder. De vrouw heeft onrechtmatig gebruik gemaakt van de haar bekende codes van het hek en van de alarminstallatie en van de reservesleutel van de woning.

De vrouw, die ontkent, was voor haar aandeel in de diefstal al door de rechtbank in Den Haag veroordeeld. Tegen dat vonnis had zij hoger beroep ingesteld.

Tags

DiefstalKluisVeroordeling
Gerelateerde artikelen
Back To Top