Skip to content

Nieuw seizoen Warenar

9 augustus 20122 minute read

Wassenaar – Het programma voor het komende seizoen in Warenar staat inmiddels op de website www.warenar.nl. De bijbehorende brochure wordt een dezer dagen huis-aan-huis verspreid in Wassenaar. Het programma bestaat uit ruim 20 voorstellingen in de genres toneel, cabaret, muziek en jeugdtheater. Bekende namen zijn ondermeer Javier Guzman, Alderliefste, Richard Groenendijk, Linda van Dyck en Sjaak Bral. Reserveren van kaarten voor al deze voorstellingen is nu al mogelijk. De Kunst & Cultuurgids 2012-2013 bevat naast het programma in Warenar ook de klassieke concerten en de exposities de Paauw en nog veel meer culturele evenementen. De website www.warenar.nl staat inmiddels open voor reserveringen.

Voor het eerst in de geschiedenis van Warenar speelt Javier Guzman een voorstelling in Warenar. Verder zijn Droog Brood en Sjaak Bral natuurlijk weer van de partij. Kasper van Kooten brengt met Jackie Fontanel een bijzonder eerbetoon aan zijn avontuurlijke grootvader.

Tradititiegetrouw speelt Linda van Dyck ook dit seizoen een voorstelling in Wassenaar. Samen met Renee Fokker brengt ze het ontroerende Liefde Levenslang. Een ander topper is ongetwijfeld Oude Meesters met Bram van der Vlugt en Joost Prinsen. Laat u zeker ook verrassen door Toneelgroep Dorst met een alleraardigst stuk over Coco Chanel.

Muzikaal en gezellig zal het zijn bij de concerten van Alderliefste, Zazi en fadozangeres Maria de Fatima. Marijn Brouwers brengt een ode aan zijn idool Frans Halsema. En ter verhoging van de feestvreugde hebben we zelfs de Beatles uitgenodigd voor een concert.

Tenslotte is er nog een tweetal specials. Naast de reguliere Sinterklaasvoorstelling met Karel de Kok heeft Warenar Van Uden Producties uitgenodigd met de mooie familievoorstelling Arthur en de strijd om Camelot.

De brochure met voorstellingen, concerten en informatie over de culturele organisaties in Wassenaar heeft een frisse nieuwe vorm en wordt huis-aan-huis verspreid in Wassenaar. De voorstellingen in Warenar zijn te vinden op www.warenar.nl.

Tags

SeizoenTheaterWarenar
Gerelateerde artikelen
Back To Top