Skip to content

Opening Zomerfeestweek groot succes

10 augustus 20122 minute read

Wassenaar – Je kunt het niet gemist hebben, de opening van de Wassenaarse Zomerfeestweek 2012. Met de lampionnenoptocht op de woensdagavond, opgevolgd door het spetterende vuurwerk tegen een duistere hemel met windstil weer. Aansluitend muziek van The Questions Marks en The Rolling Beat Machine. Een prima start van een week vol activiteiten.

Ook de kinderspelen op de donderdag werd leuk bezocht, met dit jaar vele nieuwe spellen voor de kleintjes onder ons. ’s Avonds een spel voor de wat groteren, maar liefst 40 deelnemers waagden zich op de kuipjessteekbaan om een ring te steken of zoals ook enkelen een nat pak te halen. Tot ’s avonds laat was het gezellig in de tent, met optredens van Distinctiv en The Steamrollers.

Vandaag gaat de week verder met het straattekenen en de skelterrace, allemaal gehouden op het marktterrein. Uiteraard is er vanavond ook weer volop muziek in de tent, maak kennis met de band Joy of What Else.
Zaterdag start het programma vroeg met de viswedstrijd, gevolgd door de Oldtimerrit vanaf het marktterrein. Daarna is ’s avonds het kratstapelen terug van weggeweest.
Zondag is er het jaarlijkse ringsteken op de Berkhei, op het kermisterrein kun je met je Puch of Solex aansluiten om mee te doen met de Puch- en Solexrit. Daarna volgt nog een kettingzaagdemonstratie en is er nog een verrassingsact voor de kleintjes aangeboden door de kermisexploitanten.

De kermis draait t/m zondag en is geopend van 13.00 – 01.00 uur (zo. 00.00).

Voor het volledige programma en de tijden: www.wassenaarseoranjevereniging.nl

Tags

KermisWassenaarZOMERFEESTWEEK_W
Gerelateerde artikelen
Back To Top