Skip to content

Vliettunnel richting Wassenaar vanmiddag weer open

10 augustus 201229 second read

De Vliettunnel richting Wassenaar gaat vanmiddag om 16 uur weer open voor het verkeer. Onlangs ging het tijdens onderhoudswerkzaamheden mis met het wegdek van de tunnel. Er bleek grondwater naar boven te komen op de N14 bij Leidschendam.

Bijna twee weken

Rijkswaterstaat heeft de lekkages gerepareerd met speciaal elastisch materiaal. Het probleem met het grondwater was moeilijk op te lossen waardoor de Vliettunnel bijna twee weken dicht is geweest in de richting Wassenaar.

Vrijdagavond om 22.00 uur gaan de drie tunnels van het Sijtwendetracé in de richting Den Haag Leidschenveen dicht voor onderhoud. Dit duurt tot maandagochtend 05.00 uur.

Tags

N14OpenVliettunnel
Gerelateerde artikelen
Back To Top