Skip to content

Dutch Ladies First! doet laatste training in Wassenaar

11 augustus 201235 second read

Wassenaar – Bij de Wassenaarse Slag is een laatste training van Dutch Ladies First! afgewerkt voor afgaande aan het vertrek naar Dover. Het team was zo voltallig mogelijk bijeen. 3 zwemsters met enige aanhang en de coach was het gezelschap. Ik vond het belangrijk dat er in elk geval een keer voor vertrek in de golven getraind moest worden.

Er was ook een afspraak met een fotograaf van het AD die foto’s voor bij een artikel wat van de hand van Jos Praat zal komen. We hopen dat het artikel breder dan de Haagse editie zal worden gepubliceerd.

Na afloop was het goed eten in Stranpaviljoen Sport met een pastamaaltijd.

Meer info Dutch Ladies First zie: www.dutchladiesfirst.noww.nl

Tags

Dutch Ladies FirstLaatsteTraining
Gerelateerde artikelen
Back To Top