Skip to content

Vervangen riool Lange Kerkdam

13 augustus 20123 minute read

Wassenaar – Met dit bericht informeren wij u over de afsluiting en werkzaamheden aan de Lange Kerkdam vanaf de rotonde met de Johan de Wittstraat tot aan de Lange Kerkdam huisnummer 5. Deze werkzaamheden zijn nodig omdat de riolering daar vervangen moet worden. Deze werkzaamheden zijn gepland in de periode vanaf maandag 27 augustus tot en met vrijdag 21 september.

Afsluiting Lange Kerkdam vanaf rotonde tot aan de Lange Kerkdam huisnummer 5
De Lange Kerkdam wordt vanaf de rotonde Johan de Wittstraat- Lange Kerkdam – Gravestraat tot aan huisnummer 5 vanaf maandag 27 augustus tot uiterlijk vrijdag 21 september afgesloten.

Afsluiting rotonde Johan de Wittstraat- Lange Kerkdam – Gravestraat
De rotonde Johan de Wittstraat – Lange Kerkdam – Gravestraat wordt vanaf 27 augustus voor de helft afgesloten. Het is wel mogelijk om vanaf de Johan de Wittstraat via de rotonde naar de Gravestraat te rijden. Het is niet mogelijk om vanaf de Gravestraat richting de rotonde, de Lange Kerkdam en de Johan de Wittstraat te rijden.
Na maximaal twee weken is de rotonde weer voor het verkeer bereikbaar, maar de Lange Kerkdam tot aan nummer 5 blijft dan nog wel afgesloten.

Bereikbaarheid en omleidingsroute
Met omleidingsborden wordt aangegeven hoe de Lange Kerkdam, de Johan de Wittstraat, de Langstraat en de Gravestraat te bereiken en te verlaten zijn.
– De Lange Kerkdam is gedurende de werkzaamheden tot aan huisnummer 5 alleen bereikbaar vanaf de Van Oldebarneveltweg. De woningen vanaf de rotonde Johan de Wittstraat tot en met Lange Kerkdam huisnummer 5 zijn tijdens de werkzaamheden te voet bereikbaar.
– De Langstraat is voor bevoorrading van winkels beperkt bereikbaar. Alleen kleine vrachtwagens kunnen vanaf de Van Zuylen van Nijeveltstraat – Johan de Wittstraat bij de rotonde rechtsaf de Langstraat in rijden. We willen alle winkeliers vragen hier rekening mee te houden en uw leveranciers hierover te informeren.

Bereikbaarheid, parkeren en vuilnis ophalen
– Tijdens de werkzaamheden vragen wij u om uw voertuig niet te parkeren in het gebied waar gewerkt wordt.
– Gedurende de werkzaamheden blijft uw woning te allen tijde te voet bereikbaar. Indien nodig worden er loopplanken neergelegd.
– Het is tijdens de werkzaamheden niet mogelijk voor de vuilniswagen om bij de woningen van het afgesloten gedeelte van de Lange Kerkdam te komen. Wij vragen u daarom uw vuilcontainers bij de dichtstbijzijnde bereikbare plaats te zetten.

Contact
Contactpersoon van de gemeente Wassenaar is de heer N.C (Nico) van der Neut, telefoon 14070 (toets alleen deze 5 cijfers). Toezichthouder is de heer J.C. (Jan) Sinke, mobiel bereikbaar op 06 22 50 00 95 of (bij voorkeur) per mail info@c-t-k.nl. Bij de heer Sinke kunt u terecht voor informatie over deze werkzaamheden en over de bereikbaarheid van uw woning.

Tags

Lange KerkdamRioolVervangen
Gerelateerde artikelen
Rijbewijskeuringen CBR In Wassenaar
Back To Top