Skip to content

Vliettunnel afgesloten 17-20 augustus

16 augustus 201250 second read

De Vliettunnel is langer dicht dan gepland. Dit komt omdat er bij het vervangen van de voegovergangen grondwater omhoog kwam. Het bleek niet eenvoudig om het grondwater tegen te gaan. Na diverse maatregelen konden de geplande werkzaamheden aan de voegen doorgaan. Rijkswaterstaat heeft besloten om direct na de vereiste droogtijd van de voegen te beginnen met de asfalteringswerkzaamheden in de Vliettunnel.

Vanwege deze werkzaamheden geldt voor de Vliettunnel een wijziging op de oorspronkelijke planning. In het laatste weekend van vrijdag 17 augustus 22.00 uur tot maandag 20 augustus 05.00 uur is één rijrichting afgesloten. Dat is de richting van Den Haag (N44) naar Leidschendam/Voorburg (A4). Deze afsluiting geldt eveneens voor de Parktunnel en de Spoortunnel.

Wijziging in factsheet

De wijziging is ook opgenomen in de factsheet.

Meer informatie

Meer informatie is verkrijgbaar via de website www.rijkswaterstaat.nl/n14sijtwendetunnel. Ook kunt u het gratis nummer van Rijkswaterstaat bellen: 0800-8002 (ma t/m za 06.00 – 22.30 uur). Voor actuele reisinformatie kunt u terecht op de website www.vanAnaarBeter.nl.

Tags

AfgeslotenSijtwendeVliettunnel
Gerelateerde artikelen
Rijbewijskeuringen CBR In Wassenaar
Back To Top