Skip to content

Van Lanschot schenkt bankje aan Wassenaar

17 augustus 201241 second read

Wassenaar – Van Lanschot bestaat dit jaar 275 jaar en de bankier deelt 275 bankjes uit in heel Nederland. Ook Wassenaar valt in de prijzen, aangezien ook hier een kantoor van Van Lanschot is gevestigd.

Keuze locatie
Samen met buurtvereniging Dorpskern & Duinrell is een goede plek uitgekozen waar het bankje komt te staan. Gekozen is voor de hoek Van Zuylen van Nijeveltstraat – Storm van ‘s- Gravesandeweg. Vooral de ouderen van het Sophiekehuis willen wat van de omgeving, het verkeer en bedrijvigheid zien. Ook voor de gasten van het Hospice is het een praktische plek, vlakbij het centrum en toch niet te dichtbij het Hospice zelf.

Onthulling bankje
Op 23 augustus om 18.00 uur wordt het bankje onthult in aanwezigheid van burgemeester Jan Hoekema, de directie van Van Lanschot en vertegenwoordigers buurtvereniging Dorpskern & Duinrell.

U bent van harte welkom hierbij aanwezig te zijn.

Tags

275 jaarBankjeVan Lanschot
Gerelateerde artikelen
Back To Top