Skip to content

Wassenaar BRAVO!

20 augustus 20122 minute read

Wassenaar – Zaterdag 1 september staat het Adelbert College in het teken van Wassenaar BRAVO! BRAVO staat voor bewegen, roken, alcohol, voeding en ontspanning. De gezondheidsmarkt biedt die dag de bezoeker allerlei activiteiten; niet alleen interactief informatie, maar ook contact met de zorgverleners, sportclubs en sponsoren.

Badminton Club Wassenaar wil dan ook laten zien dat badminton het spelletje is voor iedereen! Zowel jong als oud kan deze sport beoefenen.

Voor de jeugd is er op zaterdagochtend de mogelijkheid om te spelen en krijgen zij training van een badmintonbegeleider. De gevorderde competitiespelers krijgen extra training op de maandagavond van een gediplomeerd trainer. Deze trainer geeft aansluitend ook training aan de senioren competitiespelers. Daarnaast spelen ook de recreanten op de maandagavond. Maar ook de donderdagavond is een badmintonavond bij BCW. Dan spelen zowel de recreanten als de gevorderde jeugd en de senioren competitiespelers. Zoals gezegd is badminton de sport voor jong en oud, dus hebben ook de “oudere” badmintonners ruimte om te spelen. Woensdagochtend is een gedeelte van de zaal gereserveerd voor de 55+ afdeling van Badminton Club Wassenaar. Naast de gezelligheid van deze groep wordt er toch ook fanatiek gespeeld!

Kortom, badminton kan iedereen spelen en bij Badminton Club Wassenaar kan er ook nog op verschillende niveau’s gespeeld worden.

Wilt u meer informatie kom dan zaterdag 1 september naar de sportzaal van het Adelbert College. Daar kunt u terecht met uw vragen en zelfs even een shuttletje slaan!
Ook kunt u kijken op onze website www.bcwassenaar.nl

Tags

BadmintonBRAVOWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top