Skip to content

De Tina-dag komt er weer aan!

21 augustus 20122 minute read

Wassenaar – Het is bijna weer zover, de Tina-dag komt er weer aan! Wegens het enorme succes van vorig jaar wordt de Tina-dag dit jaar nog gezelliger en nog rozer: Tina-dag XL! Omdat het grootste meidenfeest van Nederland vorig jaar al ruim een week voor de start was uitverkocht, duurt de Tina-dag XL dit jaar een heel weekend. Op zaterdag 22 en zondag 23 september 2012 opent Attractiepark Duinrell haar deuren voor alweer de 21ste Tina-dag. Meiden kunnen kiezen of zij op zaterdag of zondag komen.

Tina-dag XL staat dit jaar in het teken van de 45ste verjaardag van Tina tijdschrift en belooft daarom een enorm spektakel te worden. Nog rozer, nog groter en nog feestelijker! Jan Smit, enorm populair onder de Tina doelgroep is er dit jaar voor het eerst bij! Maar met Jan Smit is het feest nog niet compleet, onder anderen Chris Hordijk, Tim Douwsma, Monique Smit, Yes-R en Ralf Mackenbach vieren het feestje mee.

Natuurlijk kan er weer volop geshopt worden en zijn er bekende auteurs, coole attracties en meet & greets met alle artiesten. Vanwege de verjaardag van Tina tijdschrift worden alle bezoekers in het feestelijk roze verwacht. De meiden in de mooiste en feestelijkste outfits worden in het zonnetje gezet!

Nieuw!
Nieuw dit jaar is Tina’s knutselplaza! Een tent vol workshops waar meiden kunnen deelnemen aan de leukste beauty- en knutselworkshops.

Over Tina
Tijdschrift Tina bestaat dit jaar 45 jaar en is elke week weer een feestje om te lezen! In het leukste tijdschrift voor meiden van 7 tot 12 vind je de beste tips, bekende vips en de grappigste strips. Zo lees je wekelijks een nieuw avontuur van Nick & Simon in hun eigen strip. En een echt leesfeestje is natuurlijk niet compleet zonder quizjes, posters en mode. Je vindt het in Tina! Tina heeft een gemiddelde oplage van ruim 53.000.

Meer informatie is ook te vinden op Tinadag.nl.

Tags

DuinrellTinadagTinadag2012Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top