Skip to content

Henk Pieters Toernooi meer dan geslaagd

21 augustus 20122 minute read

Wassenaar – Dit voorbereidingstoernooi van het eerste elftal van Blauw-Zwart is vernoemd naar Henk Pieters, die gedurende 17 jaar bestuurslid pr/sponsoring van rksv Blauw-Zwart is geweest en ons is ontvallen medio 2011. Deze markante persoonlijkheid missen we nog iedere dag. Zijn vrouw Lucie wilde graag zijn naam aan dit toernooi geven en zij was op beide wedstrijddagen aanwezig en heeft de prijsuitreiking verricht, hetgeen we allemaal zeer op prijs hebben gesteld.

Vier ploegen streden voor wat ze waard waren hetgeen resulteerde in de volgende eindstand: 1. vv Zuidland, 2. SV Houtwijk, 3. SEV en 4. rksv Blauw-Zwart. De omstandigheden waaronder gevoetbald is zullen we ons nog lang heugen, het was tropisch! Regelmatig werd de kant opgezocht voor water, water, water. De spelers waren de echte helden, terwijl de supporters vanuit een schaduwrijke plek hun favorieten aanmoedigden met een lekkker koel biertje in de hand. Verder een toernooi waarbij fair play hoog in het vaandel stond, met prima scheidsrechters en op velden die op een golfbaan niet zouden misstaan.

Met dank aan alle vrijwilligers, met speciale dank aan de barmedewerkers die vanuit een noodvoorziening (de kantine van Blauw-Zwart wordt nl. rigoureus verbouwd) nog van alles konden aanbieden. Zeker niet in de laatste plaats dank aan onze sponsors, we kunnen niet zonder!
Lagerberg Verhuisgroep, Jan Schuurman kantoorvakhandel, Cees Laban slagerij, Weste Bezit Maatschappij b.v.,Bella servicebedrijf, Alles en Nog meer feestwinkel, Bureau Hillenaar, Businessclub Blauw-Zwart, Lifetrack licht en geluid, Maxxus communications, Hamaco verhuur, Bloemenhuis Duivenvoorden, Graphic Square, Kluswijs van Veen, De Wassenaarse Krant, Heineken, Unigroup Worlwide UTS Abbink/van der Geest, Hooymans/van der Meer BV administratiekantoor en LJ Sport.

Tags

BlauwZwartHenk PietersToernooi
Gerelateerde artikelen
Back To Top