Skip to content

Ingezonden: Reactie op artikel DWK week 34

22 augustus 201246 second read

Wassenaar – Naar aanleiding van dit artikel in De Wassenaarse Krant week 34 pagina 15 “Paaltjes Vorenbroekstraat verwijderd”, hier wil ik graag op reageren. Mijn verbazing is groot dat een dorp als Wassenaar niet gaat voor de veiligheid van kinderen. De Zonneveldweg is de meest bereden route voor kinderen naar de sportvelden op de fiets. De situatie is dusdanig gevaarlijk bij de kruising Vorenbroekstraat en ook wordt er veel en veel te hard gereden op de Zonneveldweg. Bij het bouwen van de villawijk is volgens mij nooit rekening gehouden met “verkeer”. De bewoners gaan hier niet mee akkoord ook al is het voor de bewoners van de appartementen lastig met omrijden, maar wat is er nu belangrijker? Ik neem aan de veiligheid van onze jeugd toch? Laten we hopen dat de persoon die deze situatie niet begrijpt er nog is heel goed over nadenkt en dat we niet hoeven te wachten tot er ongelukken van komen.

Tags

ArtikelDWKIngezonden
Gerelateerde artikelen
Rijbewijskeuringen CBR In Wassenaar
Back To Top