Skip to content

Tellers gezocht voor verkiezingen

22 augustus 201257 second read

Wassenaar – Op twaalf september 2012 worden de leden van de Tweede Kamer gekozen. Net als in voorgaande jaren wordt er met het rode potlood gestemd.

Om op tijd een uitslag te hebben zetten we de laatste jaren extra tellers in om na de sluiting van de stembureaus te helpen met het tellen van de stemmen. Een aantal van de tellers van de laatste jaren kan helaas niet helpen en we hebben dus nog plekken over.

Wie zoeken we?
Om als teller te helpen bij de verkiezingen moet je minimaal 16 jaar zijn, nauwkeurig kunnen werken en instructies op kunnen volgen. Voor 12 september krijg je ook nog een korte instructiebijeenkomst zodat je precies weet wat er van je verwacht wordt. Deze bijeenkomsten zijn verplicht.

Wat kun je verwachten?
Het is niet alleen een interessante avond om aan mee te werken, zonder uitslag geen Tweede Kamerleden, je verdient er ook nog geld mee. Je krijgt voor je hulp in het stembureau namelijk een vergoeding van € 25.- bruto.

Aanmelden
Wanneer je mee wilt helpen kun je jezelf aanmelden via verkiezingen@wassenaar.nl of bel naar de afdeling Verkiezingen en vraag naar Dirk de Jong, 070-5122259.

Tags

TellersVerkiezingenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top