Skip to content

Aanleg voetpad langs N44

24 augustus 201232 second read

Wassenaar – Maandag 27 augustus 2012 start de aanleg van een voetpad langs de N44, tussen de Lange Kerkdam en de Raadhuislaan. Het voetpad zorgt voor een betere bereikbaarheid voor voetgangers naar het raadhuis De Paauw. Nu ligt er op deze plek alleen een fietspad. Om de bereikbaarheid en veiligheid voor fietsers en voetgangers te verbeteren, wordt nu een permanent voetpad aangelegd.

Planning
De werkzaamheden duren naar verwachting twee weken onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden.

Bereikbaarheid
De werkzaamheden hebben geen gevolgen voor het autoverkeer op de N44, Lange Kerkdam en Raadhuislaan. De (brom-)fietsers en voetgangers dienen rekening te houden met enige hinder en overlast, maar vooralsnog blijft het fietspad toegankelijk.

Tags

AanlegN44Voetpad
Gerelateerde artikelen
Back To Top