Skip to content

Zeer geslaagde Zomer Bridge Drives bij Groot Deyleroord

24 augustus 20122 minute read

Wassenaar – In de afgelopen 13 weken heeft bridgevereniging Groot Deyleroord met veel succes open inloop bridgedrives georganiseerd. De animo was zo groot dat na een aantal weken van een ‘open’ inloop nauwelijks meer kon worden gesproken. Maar liefst 172 verschillende bridgers hebben deelgenomen aan de drives in het Deylercentrum.

Het bestuur van Groot Deyleroord wil de sponsoren bij deze van harte dank zeggen voor de prijzen die zij beschikbaar hebben willen stellen voor de verschillende zomerbridge avonden. In het bijzonder wil het bestuur hier de namen vermelden van de restaurants De Schulpwei, ‘t Hoekje, Broeders, Bagel Alley, Legend, Mieli, Harput en Grieks restaurant Eleni, de bakkerijen Kaptein en Van Maanen, kunsthandel en lijstenmakerij The Painting Lady, bloemsierkunst ‘t Toefje uit Scheveningen, sanitair- en erkend installatiebedrijf Van Deursen, stomerij Pols, Velon, Westgeest Kado en Serviezen Center, Juwelier Koelewijn, Magnée Kruyssen, d’Uston en Allard, Van Lanschot bankiers de Videotheek, Luciano IJssalon en New Fysik, slank zonder afzien. Van de Rabobank mocht Groot Deyleroord een groot aantal nieuwe speelkaarten ontvangen, waarvoor ook veel dank.

De bridgevereniging start op 4 september weer met het nieuwe clubseizoen. Wij kunnen nog enkele paren plaatsen. Als u interesse heeft, kunt u eerst enkele keren meespelen om de sfeer te proeven. De contributie bedraagt € 50 voor de periode september tot en met mei.
We bridgen iedere dinsdagavond in het Deylercentrum vanaf 20.00 tot 23.15 uur.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de secretaris van de vereniging, Maria Bellekom-Vogels: 06 – 51 35 9334.

Tags

BridgeDeyleroordDrives
Gerelateerde artikelen
Back To Top