Skip to content

VVD Tweede Kamerlid Ton Elias trapt Wassenaarse verkiezingscampagne af

27 augustus 201246 second read

Wassenaar – Het VVD Tweede Kamerlid Ton Elias heeft zondagmiddag 26 augustus tijdens een drukbezochte bijeenkomst op het Wassenaarse strand de aftrap verricht voor de VVD verkiezingscampagne in Wassenaar. Nadat de VVD de dag ervoor het landelijke verkiezingsprogramma had vastgesteld, verzamelden de Wassenaarse VVD leden zich bij Strandpaviljoen Sport voor de start van de lokale campagne. Onder de aanwezigen waren onder andere de VVD Tweede Kamerleden Charlie Aptroot en Afke Schaart en de Zuid-Hollandse VVD gedeputeerde Ingrid de Bondt.

Ton Elias benadrukte dat het ‘alle hens aan dek’ is, dat iedere stem telt en dat de VVD er keihard voor moet knokken om opnieuw de grootste te worden. Hij vroeg de Wassenaarse leden zich daar de komende weken met man en macht voor in te zetten.

Op zaterdag 1 en 8 september zijn de Wassenaarse VVD bestuurders en politici in ieder geval te vinden in de Langstraat om de discussie aan te gaan met het winkelend publiek.

Tags

Ton EliasVVDWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top