Skip to content

B.C. Wassenaar start het nieuwe seizoen

28 augustus 201251 second read

Wassenaar – De eerste shuttles zijn alweer geslagen, wat betekent dat onze leden hun favoriete sport weer kunnen beoefenen. Dit seizoen, wederom gesponsord door Service Apotheek Langstraat, staan er veel leuke, sportieve en gezellige activiteiten in de agenda. Vanaf maandag 3 september is er weer 10 maanden lang badmintonplezier te beleven voor jong en oud. Dat badminton een sport is voor jong en oud willen wij dan ook graag aankomende zaterdag 1 september aan u laten zien. De sporthal van het Adelbert College staat die middag in het teken van Wassenaar BRAVO. Dit is een gezondheidsmarkt waar informatie te vinden is over onder andere bewegen, roken, alcohol, voeding en ontspanning, maar ook voor contact met zorgverleners, sponsoren en sportclubs. BC Wassenaar ontbreekt natuurlijk niet op deze gezondheidsmarkt. Bent u nieuwsgiering en wilt u misschien meteen een shuttletje meeslaan? Dat kan! Leden van BCW staan voor u klaar om samen met u deze mooie sport uit te proberen.

Voor de startdata van het nieuwe seizoen kunt u een kijkje nemen op www.bcwassenaar.nl.

Tags

BadmintonBCWassenaarSeizoen
Gerelateerde artikelen
Back To Top