Skip to content

Oproep van Burgernet

28 augustus 201247 second read

Wassenaar – Het huidige Burgernet was vroeger bekend als SMSAlert. Wanneer u lid was, kreeg u sms berichten over bijvoorbeeld het opsporen van zakkenrollers, inbrekers of een vermist kind. Met de ontwikkelingen van Burgernet zijn ook de communicatiemogelijkheden fl ink toegenomen. Steeds vaker verstuurt de politie Burgernetberichten per email in plaats van per smsbericht. Deelnemers waarvan geen e-mailadres bekend is, ontvangen deze berichten niet.

Burgernet roept alle voormalig SMSAlert deelnemers op om ook hun e-mailadres door te geven aan de organisatie. Dit kan simpelweg door in te loggen op de website van Burgernet: www.burgernet.nl (ga naar ‘SMSAlert’ en klik op “Hoe word ik Burgernetdeelnemer?”). De inlogcode is het mobiele nummer zonder spaties en punten en het wachtwoord is Burgernet2012. Uiteraard bepaalt u zelf of u hieraan mee wilt doen.

Voor meer informatie kijkt u op www.burgernet.nl. Burgernet is een samenwerkingsverband tussen burgers, gemeente en politie om de veiligheid in de woon- en werkomgeving te bevorderen.

Tags

BurgernetOproepSMSAlert
Gerelateerde artikelen
Back To Top