Skip to content

Vertraging werkzaamheden Papeweg in Wassenaar

29 augustus 201250 second read

Wassenaar – Om de N448a weer veilig en goed begaanbaar te maken is de provincie op 25 juni 2012 begonnen met groot onderhoud. Vanwege het slechte weer van begin juli hebben de werkzaamheden enige vertraging opgelopen: de werkzaamheden duren nu tot maandag 10 september.

Omleiding
De N448 is vanaf vrijdag 7 september 2012 20.00 uur tot en met zondag 9 september 2012 18.00 uur in beide richtingen overdag en ‘s nachts volledig afgesloten. Aanwonenden worden onder begeleiding van verkeersregelaars over de Papeweg West geleid. Voor het overige verkeer gelden omleidingen. Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer over de volgende routes geleid:

– Voor verkeer richting Wassenaar loopt de omleiding via de N14, N44 (Rijksstraatweg), Noordsingel, N447 (Veursestraatweg/Veurseweg) of via Leiden (A44, Doctor Lelylaan, Churchillaan), N447 (Voorschotenseweg/Leidseweg). Het bestemmingsverkeer wordt ‘s nachts over de parallelweg geleid. De Dobbeweg en Donklaan blijven bereikbaar.
– Aanwonenden worden onder begeleiding van verkeersregelaars over de Papeweg West geleid.
– Verkeer richting Voorschoten wordt over de parallelweg geleid.

Meer informatie
Lees meer over de werkzaamheden op de webpagina van de N448.

Tags

PapewegVertragingWerkzaamheden
Gerelateerde artikelen
Back To Top