Skip to content

Verwijdering personenauto Hofcampweg

29 augustus 201227 second read

Wassenaar – De eigenaar van de personenauto merk Opel Vectra 1.8 kleur grijs met het Poolse kenteken OPO.50.HS die geplaatst is op de Hofcampweg T.H.V perceel 102 wordt verzocht deze van de openbare weg te verwijderen.

De eigenaar krijgt de gelegenheid om tot 14 dagen na dagtekening van deze kennisgeving de personenauto te verwijderen. Na deze termijn zal de personenauto zonodig van gemeentewege worden verwijderd en zullen de kosten op de eigenaar worden verhaald.

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met de afdeling Toezicht en Handhaving via telefoonnummer 14070 (toets alleen deze vijf cijfers).

Tags

HofcampwegPersonenautoVerwijdering
Gerelateerde artikelen
Rijbewijskeuringen CBR In Wassenaar
Back To Top