Skip to content

SWZ organiseert rolstoeldriedaagse in Wassenaar 4-6 september 2012

30 augustus 201257 second read

Wassenaar – Op dinsdag 4 september om 15.00 uur is het zover; dan start de rolstoeldriedaagse in Wassenaar. De rolstoeldriedaagse wordt georganiseerd door Stichting Wassenaarse Zorgverlening. Burgemeester Hoekema en wethouder Van Dijk openen het evenement.
Zij geven het officiële startsein op de locaties SWZ Willibrord en SWZ Sophieke.

Routes
Op dinsdag en woensdag volgen de deelnemers verschillende routes tussen de locaties SWZ Willibrord en SWZ Sophieke. Tevens is er op beide dagen een verkorte route voor diegene die dit willen. Op donderdag kunnen de deelnemers genieten van een wandeling door Duinrell. Deze dag wordt feestelijk afgesloten met een barbecue op de locaties SWZ Willibrord en SWZ Sophieke.

Thema
SWZ heeft in 2012 het thema ´Oud & Jong’. Binnen dit thema zijn al diverse activiteiten georganiseerd. Omdat steeds meer ouderen het moeilijk vinden om zelfstandig de deur uit te gaan, heeft SWZ besloten de wandel/rolstoeldriedaagse te organiseren. Naast een groot aantal medewerkers en vrijwilligers heeft ook een aantal leerlingen van het Adelbert College zich opgegeven om mee te wandelen.

Aanmelden
Vanwege het onverwacht groot aantal deelnemers kunnen vrijwilligers zich nog aanmelden voor de woensdagmiddag. Aanmelden kan via de receptie van SWZ Willibrord via telefoonnummer 070-5123200.

Tags

RolstoeldriedaagseSWZWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top