Skip to content

Opening Werkplein Corbulo

31 augustus 20122 minute read

De gemeente Leidschendam-Voorburg heeft in korte tijd een nieuw Werkplein gerealiseerd waarin alle diensten op het gebied van werk en inkomen zijn gehuisvest. Ook klanten van de gemeenten Voorschoten en Wassenaar worden hier snel en efficiënt geholpen. Op donderdagmiddag 6 september opent Paul de Krom, demissionair staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid in aanwezigheid van de drie wethouders Gregor Rensen, Inge Adema en Marc van Dijk, het Werkplein Corbulo in Voorburg. Dit gebeurt om 16.00 uur.

Ontmoetingscentrum voor werkgevers en werknemers
Werkplein Corbulo is hét ontmoetingscentrum voor werkgevers, werkzoekenden, ondernemers en maatschappelijke organisaties. Een plek met dienstverlening op het gebied van arbeidsbemiddeling en inkomensondersteuning voor mensen met een uitkering. Werkgevers en startende ondernemers kunnen hier terecht voor vacaturevervuling, bemiddeling of het starten van een eigen bedrijf. Ook schuldhulpverlening, aanpak en voorkoming van uitval door (tijdelijke) schoolverlaters, sociale recherche en fraudebestrijding zijn onderdeel van de dienstverlening in het Werkplein Corbulo.

Alles onder 1 dak
Binnen het Werkplein Corbulo zijn diverse organisaties gevestigd. De afdeling Werk en Inkomen van de gemeenten Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar, het Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid Haaglanden, het UWV WERKbedrijf, de intergemeentelijke Sociale Recherche, het Regionaal Meld- en Coördinatiepunt Voortijdig Schoolverlaten, het Ondernemersloket, en het Jongerenloopbaancentrum. Werkplein Corbulo is dé plek voor werkzoekenden om een baan te vinden en de plek voor werkgevers om een baan aan te bieden.

Adres Werkplein Corbulo
Prins Bernhardlaan 183 in Voorburg.

Tags

CorbuloOpeningWerkplein
Gerelateerde artikelen
Back To Top