Skip to content

Politiedag 2012

31 augustus 201236 second read

Wassenaar – Heeft u altijd al eens willen ervaren wat werken bij de politie inhoudt? Maak kennis met het werk van de politie en kom op zaterdag 20 oktober tussen 10 uur en 16 uur naar de Politiedag van Politie Haaglanden. Een groot aantal politiebureaus in onze regio opent dan haar deuren voor het publiek. Partners zoals Brandweer Haaglanden, Bureau HALT, het Rode Kruis en het Openbaar Ministerie zullen ook op de dag aanwezig zijn. Kom kijken naar spectaculaire demonstraties en doe zelf mee aan allerlei activiteiten. De toegang is gratis.

Het definitieve programma van de Politiedag zal eind september bekend worden gemaakt op deze pagina. De volgende bureaus uit de regio openen hun deuren voor het publiek.

Politiebureau Wassenaar
Hofcampweg 102
Wassenaar

Tags

2012PolitiedagWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top