Skip to content

Bart van Duinen kampioen met houten racket

3 september 20122 minute read

Wassenaar – Bart van Duinen heeft op zaterdag 1 september het Woodies toernooi gewonnen. Met 6-4 in de finale was hij te sterk voor Ali Alewijnse. Met deze overwinning komt er een droom uit voor Bart, want tot single clubkampioen op ons park was hij nog nimmer gehuldigd. Uit handen van Dienke Dekker – Mulder, sportwethouder van de gemeente Wassenaar, kreeg hij als prijs een zeldzaam houten tennisracket uitgereikt. Een racket dat belangeloos door Arthur Steenmeijer ter beschikking is gesteld. Het racket zal met een naamplaatje een bijzondere plek krijgen in ons clubhuis.

Het kampioenschap werd dit jaar voor het eerst georganiseerd door de Lustrumcommissie. En dat het toernooi geen eendagsvlieg wordt, bleek uit het dankwoord van Bart. Hij wil niet vijf jaar wachten om zijn titel te verdedigen en hoop dat in 2013 weer een Woodies wordt georganiseerd.

Er werd ook door zo’n veertig leden van de jubilerende club een dubbel toernooi gespeeld. Met een houten racket spelen viel de meeste deelnemers mee, even wennen en dan waren weer de mooiste ralleys te zien. En dat zonder enige blessure! Het dubbel toernooi werd gewonnen door Sander Janssen. Tweede en derde werden respectievelijk Eline Fockema Andreae en Frank Basters sr. De geslaagde dag werd feestelijk afgesloten met een optreden van de enige Nederlandstalige dixieland band, Dr Dixie.

Tags

Bart van DuinenHouten RacketKampioenParkmarlot
Gerelateerde artikelen
Back To Top