Skip to content

Blauw-Zwart begint de competitie met een gelijkspel

3 september 20122 minute read

Het voetbalseizoen 2012-2013 is weer van start gegaan. De mannen van UTS Van der Geest & UTS Abbink begonnen deze competitie met een uitwedstrijd in en tegen Woubrugge. Vorig seizoen eindigde het duel daar ook in een gelijkspel.

Beide ploegen begonnen aftastend aan de wedstrijd. Zeker in de beginfase van de 1e helft gebeurde er nog niet veel. Geen van de teams creëerde zich kansen. Het is na ruim een kwartier spelen als Wilmar van der Ham een kopkans krijgt, maar de bal belande rechtsreeks in de handen van de keeper. Woubrugge krijgt een soortgelijke kans, maar ook hieruit wordt niet gescoord. De ploegen stevenden af op de rust met een 0-0. Het is Woubrugge dat vlak voor rust nog op de paal schoot.

Na rust hebben beide ploegen de intentie om er een echte wedstrijd van te gaan maken. De duels zijn feller en er komen aan beide kanten kansen. Jorick Voogel komt er in voor Daniel Singleton. Het is in de 10e minuut na rust als Jeroen Verhart de bal vanuit de door Bas Conradi genomen corner snoeihart inkopt: 0-1.
De voorsprong wordt helaas al snel uit handen gegeven. De scheidsrechter constateert een handsbal van Blauw-Zwart en legt de bal op de stip. Onze keeper Bobby Jalhay was kansloos op de goede inzet: 1-1.
Sebastian Tremouille vervangt de geblesseerde Wilmar van der Ham. Er volgen een paar goede momenten van Blauw-Zwart waar helaas niet uit gescoord wordt. Sander van Kuijen vervangt Bas Conradi. Vlak voor tijd komt uit een voorzet van de snelle Jorick Voogel de bal nog voor de voeten van aanvoeder Jasper van den Boer, maar ook hij kan Blauw-Zwart niet de winst geven. Ook spelen zich voor het doel van de UTS Van der Geest & UTS Abbink mannen noch enkele hachelijke momenten af. Uiteindelijk blijft het 1-1 en neemt trainer Roel den Hartog het 1e puntje mee naar Wassenaar.

Het is goed te zien dat een vertrouwd gezicht als Toine L’Ami ook zijn steentje bijdraagt aan Blauw-Zwart. De technische staf en begeleiding van vorig seizoen is in takt gebleven en zelfs dus met Toine uitgebreid. Volgende week de uitwedstrijd tegen het Delftse DVC aan de Brasserskade en dat moet lukken mannen!

Tags

Blauw-ZwartBlauwZwartCompetitieGelijkspel
Gerelateerde artikelen
Back To Top