Skip to content

Rabobank Stimuleringsfonds weer op zoek naar aanvragen

3 september 20122 minute read

Wassenaar – Tot 1 november kunnen leden van Rabobank Den Haag en omgeving weer nieuwe aanvragen indienen bij het Rabobank Stimuleringsfonds. Medio december wordt over de toekenningen beslist. Dit keer is er ongeveer 113.000 euro beschikbaar. U wordt wel geadviseerd tijdig goed gedocumenteerde stukken in te sturen.

De afgelopen keer heeft het fonds 24 organisaties met in totaal bijna 108.000 euro blij gemaakt. De bedragen variëren van € 450 tot € 10.000. Twee organisaties ontvangen het laatstgenoemde bedrag: The New Dutch Academy voor het ontwikkelen van een audiotour voor wandelaars langs het muzikale erfgoed van Den Haag en het Kinderfilmtheater in Voorschoten voor de overgang op digitale apparatuur. Een aantal scholen ontvangt € 5.000 voor een ‘groene’ herinrichting van hun plein tot ook buiten de schooltijden toegankelijke kinderspeelplaats. Bedragen van minder dan 1.000 euro worden dit keer besteed aan voetbalshirts voor jongeren in een achterstandsituatie, een stadswandeling voor 150 burgers, die het minder breed hebben en de promotie van een organisatie die ‘Eerlijk winkelen’ wil stimuleren.

Bijna 40% van de aanvragen werd geheel of gedeeltelijk gehonoreerd. De kans op een bijdrage van het fonds is dus behoorlijk groot. Zeker als een aanvraag goed voorbereid en gedocumenteerd is. Het fonds adviseert iedereen te beginnen met het bestuderen van de voorwaarden op rabobank.nl/denhaag. Daar vanaf kunt u ook het aanvraagformulier downloaden. Wie vragen heeft of niet over een internetaansluiting beschikt, mag ook altijd de secretaris van het fonds, Bert Westra op 070-3718170 bellen.

Tags

AanvragenRabobankRabobank StimuleringsfondsStimuleringsfonds
Gerelateerde artikelen
Back To Top