Skip to content

Seizoen start WVV en ‘REMAX –Wim Lemckert’

3 september 20122 minute read

Wassenaar – Woensdag de 29e augustus j.l is de Wassenaarse Volleybal Vereniging gestart met de eerste trainingen van het nieuwe volleybalseizoen. Na afloop van de eerste training wachtte de leden een leuke verrassing. Want wegens het feit dat WVV dit jaar 50 jaar bestaat en de sympathieke medewerking van sponsor Wim Lemckert- REMAX (makelaars), werden de leden verrast met een sportieve sweater. De mooie sweater is een bijzondere aanwinst om na de warming up de spieren warm te houden. Sponsor Wim Lemckert zorgde zodoende voor een unieke en warme start van het seizoen.

Uiteraard kan jij ook komen volleyballen. Want genieten van mooie Olympische sport op TV is een, maar zelf doen is vele malen beter en gezonder en bij WVV heb je alle gelegenheid om je uit te leven.

In sporthal De Schulpwei begeleiden deskundigen de trainingen. De jeugd (meisjes 15-18 jaar) doen dat om 18:15 uur en de senioren om 20:15 uur. Uiteraard bestaat er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan de Nevobo competitie. De Wassenaarse Volleybal Vereniging (WVV) begint, aan het einde van deze maand, met vier teams (één meisjes A team-, één heren team en twee mix teams) aan deze competitie.

Ook meedoen!! Nadere info is te verkrijgen bij secretaris Ger van Weerlee, tel. 070-5111037 of kijk op www.wvv-wassenaar.nl.

Tags

REMAXWim LemckertWVV
Gerelateerde artikelen
Back To Top