Skip to content

VVD Minister Ivo Opstelten in de Langstraat

3 september 201236 second read

Wassenaar – Afgelopen zaterdag 1 september was de Langstraat het decor van verkiezingsactiviteiten. Voor de VVD waren fractieleden, bestuursleden en een groot aantal vrijwilligers actief om het winkelend publiek te informeren over de standpunten van de VVD. Voor de kinderen waren er ballonnen en oranje VVD-ijsjes. Aan het begin van de middag kwam demissionair Minister Ivo Opstelten naar de Langstraat. Eerder dit jaar, tijdens een politiek café in mei, beloofde hij in verkiezingstijd in Wassenaar langs te komen. Deze belofte deed hij afgelopen zaterdag gestand.

Mede door het prachtige weer was het druk in de Langstraat, zodat de Minister met een groot aantal inwoners van gedachten kon wisselen over de aanstaande verkiezingen.

Aanstaande zaterdag 8 september is de VVD opnieuw te vinden in de Langstraat.

Tags

Ivo OpsteltenLangstraatVVD
Gerelateerde artikelen
Back To Top