Skip to content

Cafe Diep gaat sluiten

4 september 201242 second read

Wassenaar – Cafe Diep laat op Facebook weten dat ze aan het eind van het jaar gaan sluiten. Cafe Diep zegt het volgende: “Het is zeker jammer. Maar aangezien de Nederlandse regering de minimum leeftijd voor drank naar 18 + gaat doen en dat is voor diep een groot deel onze doelgroep. Hebben wij dit besluit genomen. Wel zijn er andere plannen en ontwikkeling helaas kunnen wij daar nog niets over zeggen. Gelukkig kunnen we dit jaar nog keihard feesten maar liefst 105 dagen. Dat wordt nog even knallen.” Ook geven ze aan dat de locatie niet meer voor horeca gebruikt gaat worden. Dit betekent dat er na heel wat jaren een eind komt aan het stappen aan de Rijksstraatweg.

Wilt u dit jaar nog een drankje doen bij cafe Diep dit kan nog 104 dagen kijk voor de agenda op www.cafediep.com.

Tags

CafeDiepSluiten
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top