Skip to content

Nieuw in Wassenaar: Biologische Markt

4 september 201233 second read

Wassenaar – Van 15 september t/m 20 oktober zal er op de van Hogendorpstraat iedere zaterdag van 9:00 tot 13:00 uur de Biologisch Markt Wassenaar plaats vinden. Het aanbod zal zeer gevarieerd zijn, uiteraard alles biologisch verantwoord en er doen ook een aantal winkeliers uit ons eigen mooie winkeldorp mee. Organisatie is in handen van de winkeliersvereniging Wassenaar ter promotie van Wassenaar als prettig en gezellig winkeldorp.

Wat zult u op de markt vinden?
(bos)paddenstoelen, verse kruiden, ambachtelijk brood, boerenkaas, moestuinjam, honing uit de duinstreek, olijfolie en mediterrane producten, biologische groenten en vruchten, frambozenspecialiteiten, vers geperste sap, kruidenzout, huisgebakken taart, duurzaam gevangen vis, bloemen en vele andere (h)eerlijke producten uit de streek.

Tags

BiologischMarktWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top