Skip to content

Vertraging werkzaamheden N448

4 september 201250 second read

Wassenaar – De provincie Zuid-Holland voert momenteel groot onderhoud uit aan de N448 van Voorschoten naar Wassenaar om de weg weer veilig en begaanbaar te maken. Door het slechte weer van begin juli heeft de provincie Zuid-Holland het kruispunt Den Deijl niet kunnen asfalteren. Dat gebeurt nu in het weekend van 8 en 9 september.

De provincie gaat van vrijdagavond 7 september (20.00 uur)  tot zondag 9 september (18.00 uur) aan de slag. De N448 is dit hele weekend in beide richtingen overdag en ’s nachts volledig afgesloten. Weggebruikers krijgen te maken met tijdelijke omleidingen en extra reistijd.

Afsluitingen en omleidingen

Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer over de volgende routes geleid:

– Verkeer richting Wassenaar wordt omgeleid via de N14, N44 (Rijksstraatweg), Noordsingel, N447(Veursestraatweg/Veurseweg) of via Leiden (A44, Doctor Lelylaan, Churchillaan), N447 (Voorschotenseweg/Leidseweg). Het bestemmingsverkeer wordt ‘s nachts over de parallelweg geleid. De Dobbeweg en Donklaan blijven bereikbaar.
– Aanwonenden worden onder begeleiding van verkeersregelaars|over de Papeweg West geleid.
– Verkeer in de richting Voorschoten kan over de parallelweg

Tags

N448VertragingWerkzaamheden
Gerelateerde artikelen
Back To Top