Skip to content

waarstaatjegemeente.nl? de gemeente vraagt om uw oordeel!

4 september 20123 minute read

Wassenaar – Hoe denkt u over uw woonomgeving? Wat is uw oordeel over ons gemeentebestuur? Wat vindt u van de gemeentelijke regels? Wat vindt u van de dienstverlening van ons Klant Contact Centrum (KCC)? Als gemeentebestuur vinden wij het belangrijk wat u van ons vindt en houden wij graag rekening met uw mening!

Aftrap onderzoek door burgemeester Jan Hoekema
Op donderdag 13 september om 09.00 uur geeft burgemeester Jan Hoekema het officiële startsein voor het onderzoek ‘Waar staat je gemeente?’ bij het KCC op het gemeentekantoor. ‘Met het KCC is een nieuwe stap gezet in de dienstverlening richting burgers, bedrijven en instellingen. Steeds meer e-formulieren staan in onze digitale productencatalogus zodat u 24 uur per dag digitaal diensten kunt aanvragen en afnemen. Een grote stap in de goede richting’, aldus burgemeester Jan Hoekema.
 
Waarom doet Wassenaar mee aan het onderzoek ‘Waar staat je gemeente?’
Eén van de manieren om er achter te komen wat uw oordeel over onze gemeente is, is via het stellen van vragen in een vragenlijst. In onze gemeente krijgen binnenkort 1.200 willekeurig gekozen inwoners een brief met een vragenlijst over onze gemeente. Daarnaast kunt u, nadat u een bezoek gebracht hebt aan ons gemeentehuis, een vragenlijst invullen over de dienstverlening. In de vragenlijsten kunt u uw waardering geven over een aantal aspecten van de gemeente. Als een groot aantal inwoners dit doet, kunnen wij op hoofdlijnen de ‘staat’ van onze gemeente aangeven: hoe staat onze gemeente er op dit moment volgens u als inwoner voor? Wij hopen dat u een zo eerlijk mogelijk oordeel geeft over de gemeente en over het gemeentebestuur, zodat deze staat van de gemeente ook daadwerkelijk weergeeft wat u als inwoner denkt.
De vragenlijsten van Waarstaatjegemeente.nl worden ook in andere gemeenten aan burgers voorgelegd, zodat wij onze prestaties als gemeente kunnen vergelijken met deze andere gemeenten.
 
Wat is het KCC en waarvoor kunt u bij het KCC terecht?
Het KCC is voor u als burger hét servicepunt van de gemeente Wassenaar en dus dé ingang voor al uw gemeentelijke zaken. Heeft u een vergunning nodig? Verloopt uw reisdocument? Wilt u een ontheffing voor parkeren in de blauwe zone aanvragen? Gaat u verhuizen? Of heeft u een algemene vraag? Het KCC is dé ingang van de gemeente waar u als burger, bedrijf en instelling terecht kunt met al uw vragen. De balies van het KCC zijn geopend op maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur en op woensdag van 08.30 tot 20.00 uur.

Op afspraak langskomen? Dat kan ook!
Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag kunt u ’s middags op afspraak langskomen. Maak uw afspraak telefonisch via 14070 (toets alleen deze vijf cijfers). Binnenkort kunt u uw afspraak ook online maken via www.wassenaar.nl

Tags

GemeenteOordeelWSJG
Gerelateerde artikelen
Back To Top