Skip to content

Bouw van het nieuwe SJW Wassenaar gebouw gaat gemoedelijk door

6 september 20122 minute read

Wassenaar – Na jarenlange discussies met de gemeenteraad hebben we in dit voorjaar gehoord dat we toch een nieuw jongerencentrum krijgen in Wassenaar. In juni hadden we dan ook het officiële afscheid van het voormalige jongerencentrum. Bij het afscheid werd het licht uitgedaan door wethouder Sanders, de wethouder die o.a. over het jeugd en jongerenbeleid gaat.

Na het verlaten van ons vorige onderkomen in Boerderij ter Weer zijn we tijdelijk terecht gekomen in onze bouwkeet, gelegen naast waar het nieuwe gebouw voor de Wassenaarse jongeren word gebouwd.

Ze zijn sinds afgelopen juni aan het bouwen en hopen het in december te kunnen leveren. Dan moeten de jongeren zelf aan het werk om het gebouw in te richten naar hun wens. Ze gaan onder andere verven, stucken, een nieuwe bar bouwen en ze helpen ook met het organiseren van de nieuwe activiteiten. Dus vanaf december zijn alle Wassenaarse jongeren welkom om ons te helpen met het opbouwen van het nieuwe jongerencentrum van Wassenaar. Want de jeugd is de toekomst!!

In het nieuwe gebouw zullen een aantal activiteiten weer opgepakt worden die u van ons gewend bent. Maar er zullen ook veel vernieuwende activiteiten zijn.

In de tussentijd hebben we een aantal activiteiten die u zeker niet mag missen, zoals de Burendag op 22 september, halloween op 26 oktober en de Vuurwerkweek voor oud en nieuw.

We hopen u daar zeker te zien!

Tags

BouwSJWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Rijbewijskeuringen CBR In Wassenaar
Back To Top