Skip to content

WOP-bijeenkomst 12 september 2012: Ties Kruize

6 september 201238 second read

Wassenaar – Ties Kruize was niet alleen een tot de verbeelding sprekende hockeyer, maar is ook een ondernemer pur sang. Hij is de gastspreker tijdens de eerste Wassenaarse Ondernemers Praten (WOP) van dit nieuwe seizoen. De eerste WOP vindt plaats op woensdag 12 september, vanaf 17.00 uur tot 20.00 uur. Er staat een groot scherm opgesteld zodat de (voorlopige) uitslagen van de verkiezingen te volgen zijn.

Tijdens de WOP, een informele en maandelijkse bijeenkomst kunnen Wassenaarse ondernemers tussen 17.00 en 20.00 uur met elkaar en met gemeenteambtenaren en wethouders van gedachten wisselen. Het ‘Wassenaarse Ondernemers Praten’ (WOP) vindt plaats in Van der Valk Hotel-Restaurant Den Haag – Wassenaar, Zijdeweg 54, 2245 BZ Wassenaar.

Meld je via onderstaande link vrijblijvend aan voor deze bijeenkomst en zie wie er zich nog meer hebben aangemeld!

http://linkd.in/Q08SBJ

Tags

OndernemersWassenaarseWOP
Gerelateerde artikelen
Back To Top