Skip to content

Bouw “Havenaer” te Wassenaar hervat.

7 september 201248 second read

Wassenaar – Na het faillissement van aannemer Baas Smits Bouwgroep bv. te Zoetermeer in juni jl. wordt de bouw van het project Havenaer te Wassenaar binnenkort hervat door bouwbedrijf Niersman uit Voorschoten.

Het complex Havenaer is gelegen aan de Hofcampweg tegenover het kantoor van de Wassenaarse Bouwstichting, opdrachtgever van het project. Het complex omvat een gezondheidscentrum, 35 luxe koopappartementen en 3 koopstadswoningen. Daarnaast worden hier 18 sociale huurwoningen gerealiseerd. Onder het gebouw komt een ondergrondse parkeergarage.

De bouw is december 2010 gestart door Baas Smits Bouwgroep b.v. In het voorjaar 2012 is er vertraging in de bouw ontstaan en hebben de problemen bij de aannemer tot diens faillissement geleid.
Van de koopwoningen is een deel verkocht. Omdat deze woningen met een garantiecertificaat verkocht zijn, staat garantieverstrekker Woningborg garant voor de afbouw. In goed overleg met Woningborg is Bouwbedrijf Niersman uit Voorschoten gekozen als nieuwe aannemer.

De bouw wordt medio oktober hervat en de verwachting is dat de bouw omstreeks de zomer van 2013 zal zijn afgerond.

Tags

BouwHavenaerHervat
Gerelateerde artikelen
Back To Top