Skip to content

Rioolheffing herberekend

7 september 201235 second read

Wassenaar – De gemeente Wassenaar heeft de rioolheffing over 2011 opnieuw berekend. Gebleken is dat een aantal aanslagen verkeerd berekend was, als gevolg van verkeerd aangeleverde gegevens door waterbedrijf Dunea.

Wassenaar berekent de rioolheffing aan de hand van het waterverbruik van een huishouden. Door de introductie van een nieuw klantsysteem heeft waterbedrijf Dunea onjuiste gegevens aangeleverd over het waterverbruik waardoor niet alle aanslagen correct waren. De afgelopen maanden zijn daarom de aanslagen opnieuw berekend.

Indien de aanslag te hoog is geweest, dan zal het terug te betalen bedrag in mindering gebracht worden op het nog openstaande bedrag. In alle andere gevallen zal het bedrag door de BSGR teruggestort worden. In alle gevallen ontvangen de betrokkenen bericht van de BSGR.

Tags

DuneaHerberekendRioolheffing
Gerelateerde artikelen
Back To Top