Skip to content

Verkeersmaatregelen Tinadag

11 september 201235 second read

Wassenaar – Op zaterdag 22 en zondag 23 september vinden de Tinadagen plaats. In tegenstelling tot voorgaande jaren, is er dit jaar voor gekozen om de bezoekersstroom te spreiden over twee dagen.

Om de overlast in Wassenaar tot een absoluut minimum te beperken, treft de gemeente in overleg met Duinrell verkeersmaatregelen. Op beide dagen zet Duinrell pendelbussen in tussen Den Haag Centraal Station en Duinrell. Deze bussen krijgen ontheffi ng om over de Jagerslaan te rijden.
Concreet betekent dit dat de breedtebeperking op de Jagerslaan gehandhaafd blijft, maar dat dit niet voor de pendelbussen van Connexxion geldt. Indien noodzakelijk zal de politie het verkeer op de rotonde Van Zuylen van Nijeveltstraat Van Oldenbarneveltweg en op de kruising Rijksstraatweg Lange Kerkdam regelen.

Tags

TinadagVerkeersmaatregelenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Rijbewijskeuringen CBR In Wassenaar
Back To Top