Skip to content

‘Man Bijt Hond’ ziet rijke luizen

13 september 20122 minute read

Wassenaar – Deze donderdag gaat NCRV’s ‘Man Bijt Hond’ op zoek naar luizen in Wassenaar, line-dancen met verstandelijk gehandicapten en ontbijten met festivalgangers.

Actueel: Rijke luizen
De strijd tegen hoofdluis in Nederland is weer losgebarsten. Luizenmoeders buigen zich weer volop over de kinderkruinen. Wassenaar lijkt favoriet bij de luizen. Maar waarom? En weten de inwoners zelf wel van het bestaan van deze bloedzuigende parasieten? Man bijt hond gaat naar Wassenaar om de inwoners te waarschuwen.

Reportage: Line-dancen voor verstandelijk gehandicapten
Dansen is een heerlijke uitlaadklep om de wereld om je heen even helemaal te vergeten en lekker in beweging te zijn. Dit geldt ook voor Brenda van Gulik uit ’s Gravezande en haar maatjes. Elke week komt een groep verstandelijk gehandicapten bij elkaar om met zijn allen de voetjes van de vloer te halen met line-dancen.

Hond aan tafel
Muziekliefhebbers konden deze zomer hun hart ophalen op een van de vele popfestivals.’s Avonds rolden duizenden festivalgangers met suizende oren hun tentje in om er ’s ochtends met dikke ogen en een zwaar hoofd uit te komen. Een ideaal moment om de dag door te nemen.

‘Man Bijt Hond’ schuift vandaag met een ontbijtje aan op Lowlands. Tussen de festivalgangers zitten jongelui met rijke en met arme ouders, maar op het festival maakt die andere achtergrond niks uit.

De Babbelbox staat deze week in winkelcentrum Boven ’t IJ in Amsterdam.

‘Man Bijt Hond’, donderdag 13 september om 18.55 uur bij de NCRV op Nederland 2.


Bron: TV visie

Tags

LuizenMan Bijt HondWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top