Skip to content

Bibliotheek gaat zondag open (met extra film)!!

15 september 20122 minute read

Wassenaar – Voor u openen wij onze deuren nu 7 dagen per week! Kom dat samen met ons vieren op zondag 7 oktober van 13.00 tot 17.00.
De openstelling op zondag gaat door t/m maart 2013.
Met deze extra openstelling wordt volop gelegenheid geboden om in een gezellige en gemoedelijke sfeer de vele dikke weekendkranten en tijdschriften te lezen of gewoon een kopje koffie te komen drinken. Uiteraard is het ook mogelijk om de mooiste boeken uit te zoeken en te lenen.

Een extra film voor volwassenen wordt vertoond om 15.15, kijk op onze site (www.obvw.nl) welke titel er draait, of houd u de krant in de gaten. Op 7 oktober: Le Prénom.
Ook voor kinderen biedt de bibliotheek op zondagmiddag voldoende mogelijkheden: film kijken, voorlezen, met de wii spelen, de allermooiste boeken lenen of lekker in de tent een boek lezen. Op 7 oktober krijgt elke jonge bezoeker een suikerspin!
Op dit moment wordt hard gewerkt aan een programma met de meest uiteenlopende activiteiten; demonstraties, creatieve workshops, informatieve bijeenkomsten, enz.
Zijn er verenigingen, stichtingen of andere clubs in Wassenaar die de bibliotheek willen gebruiken als podium?, die zich op zondagmiddag willen presenteren?, neem dan contact met ons op (i.strien@obvw.nl of e.nobel@obvw.nl). Wassenaarders die hun hobby willen laten zien zijn eveneens welkom.
Op zondag 7 oktober dus de eerste openstelling met GRATIS KOFFIE EN THEE!!

We zien u dan graag.

Tags

FilmOBVWZondag
Gerelateerde artikelen
Back To Top