Skip to content

Kaartverkoop Warenar goed op gang

16 september 20122 minute read

Wassenaar – De kaartverkoop voor voorstellingen en concerten in Warenar is aan het begin van het theaterseizoen goed op gang. Sinds de verspreiding van de Kunst & Cultuurgids Wassenaar zijn al bijna 2000 kaarten verkocht maar op dit moment zijn er voor de meeste voorstellingen nog kaarten beschikbaar.

Het toneelaanbod bevat zoals vanouds namen als Linda van Dyck, Bram van der Vlugt en Joost Prinsen. Maar ook het cabaretaanbod mag er zijn met artiesten als Javier Guzman, Richard Groenendijk en Sjaak Bral. Kaarten zijn te koop met een bestelbon uit de Cultuurgids, maar natuurlijk ook via www.warenar.nl.

De Kunst & Cultuurgids Wassenaar met daarin de voorstellingen in Warenar, de concerten en exposities in De Paauw en nog veel meer culturele evenementen in Wassenaar is dit jaar in een nieuw jasje gestoken. Nog overzichtelijker en tegelijk feestelijker dan ooit tevoren. Het aanbod aan voorstellingen en concerten in Warenar sluit daar mooi op aan en is afwisselender dan ooit.

Toneel is altijd goed vertegenwoordigd én goed bezocht in Warenar. In dit nieuwe seizoen kunt u ondermeer genieten van Cloaca, een toneelstuk van Maria Goos. Linda van Dyck staat ditmaal in Liefde Levenslang, een bewerking van een mooie Franse film. En u bent vast de brille van Bram van der Vlugt nog niet vergeten in Emma’s Feest. Ditmaal staat hij, samen met Joost Prinsen, in Oude Meesters.

Qua cabaret heeft Warenar ook van alles te bieden. Zoals eerder genoemd komen Sjaak Bral, Richard Groenendijk en Javier Guzman naar Wassenaar. Kasper van Kooten is ook van de partij met een fantastisch verhaal over het leven van zijn avontuurlijke grootvader. En nieuwkomer Marijn Brouwers brengt eind oktober een muzikale ode aan zijn idool Frans Halsema.

Muziek is er ook in vele soorten en maten. In oktober kunt u luisteren naar Zazí; drie prachtige zangeressen met meeslepende Franse chansons. Lenny Kuhr komt met een mooi luisterprogramma Liefdeslied. Voor de Portugese muziek gaat u in maart naar Maria de Fátima. Een maand later komen zelfs de Beatles een avondje langs in Warenar.

Dit alles en nog veel meer is komend seizoen te zien in Warenar. Nu al kaarten kopen loont de moeite; u bent zeker van een plaats en de data staan alvast in de agenda, zodat er niets meer tussen kan komen.  Meer informatie is te vinden op www.warenar.nl.

Tags

KaartverkoopWarenarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Deze Week In Bibliotheek Voorschoten – Wassenaar
Back To Top