Skip to content

Dag van de ouderen

18 september 201244 second read

Wassenaar – Al jaren organiseert de Federatie van Wassenaarse Ouderenorganisaties de Dag van de Ouderen. Die dag is bedoeld  voor alle wassenaarse senioren ouderen dan 50 jaar. Vorig jaar was er een bustocht door allerlei gebieden in Wassenaar met een lunch in Hotel Wassenaar als hoogtepunt. Het was een groot succes.

Dit jaar komt er een bustocht (diverse opstapplaatsen) in Wassenaar, die ons naar de Boerderij Meijendel voert. Daar begint dan op die dag het stamppotseizoen. In de middag vertelt Hans Lucas van Dunea over de ontwikkelingen in de natuur in Meijendel.

De totale kosten (bustocht, stamppot en consumptie) zullen Eur 11.– zijn. U kunt zich opgeven op woensdag 5 september in het Buurtcentrum Oostdorp Zonneveldweg 55a van 10.00-12.00 uur. Binnenkort zal meer informatie over het gehele programma , de opstapplaatsen en andere mogelijkheden om in te schrijven bekend gemaakt worden.

Houd in ieder geval de datum van 1 oktober hiervoor vrij.

Tags

Dag van de ouderenMeijendelSWOW
Gerelateerde artikelen
Back To Top