Skip to content

Bijeenkomst Zonnig Wassenaar

19 september 201246 second read

Wassenaar – De Millenniumgemeente Wassenaar faciliteert de bijeenkomst ‘zonnig Wassenaar’ op 9 oktober as. De bijeenkomst start interactief. Er komen gebruikers aan het woord en aan een panel van deskundigen worden diverse vragen gesteld, zoals: is mijn dak geschikt?  Mag het wel op mijn dak? Hoeveel stroom wek ik op? Wat kosten de panelen inclusief het installeren? Wat leveren zonnepanelen mij op? Vervolgens kunnen de aanwezigen met behulp van een computerprogramma zelf onderzoeken of het eigen dak geschikt is voor zonnepanelen.

Er is ook een markt met een aantal lokale leveranciers, (waar men terecht kan met zijn computerprint) om meer gerichte vragen te stellen, en eventueel tot zaken te komen. In aanloop naar deze bijeenkomst staan er interviews in de Wassenaarse Krant met ervaren bewoners en leveranciers.  Opgave voor 9 oktober: via www.zonnigwassenaar.nl

De bijeenkomst wordt gehouden in het S. Adelbertcollege, Deijlerweg 163, 2241 AE Wassenaar. Iedereen is welkom: vanaf 18.30 inloop. De avond begint om 19.00 uur.

Tags

MillenniumgemeenteWassenaarZonnig Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top